Annonse


VG med nytt nettsenter

Begge selskapene hevder de har investert betydelige summer for å gi norske nettbrukere gratis tjenester. Hvor mye opplyser det ikke i pressemeldingen.

Sin egen redaktør
Enter.vg er i følge VG startsiden og portalen som skal la brukerne selv være redaktør.

Brukerne kan sette opp hva de ønsker av innhold på startsiden, og nye endringer kan gjøres når som helst.

– ”Til lags åt alle kan ingen gjera” er et godt gammelt norsk ordtak. Vi har skjønt at VG-leserne på nett er høyst forskjellige mennesker, med forskjellige behov. Den eneste måten å lage en startside som passer for alle, er å la hver enkelt bruker få være med å bestemme innholdet selv.

Annonse


Enter.vg er et enkelt personlig verktøy for den som vil ha mest mulig nytte av startsiden sin og ikke minst mest mulig gøy når man først er på nett, sier VGs multimediasjef Frode Nielsen.

I tillegg til gratis internett (du betaler bare tellerskrittene), gratis mail med flere adresser og hjemmesider er Enter.vg full av både nyttige og morsomme funksjoner.

Bare starten?
– Dette er bare begynnelsen. Det vil komme flere innholdsleverandører, funksjoner og tjenester i tiden fremover. Samtidig vil vi være svært lydhøre overfor hvilke moduler våre brukere ønsker seg i tillegg. Dette er jo et personlig nettsenter, og da må brukerne få lov å være med å bestemme innholdet, sier multimediasjefen

Annonse