Pedersen, Jan Kåre

Annonse


Telenor føder Bravida

Pedersen, Jan KåreTelenors installasjons- og servicevirksomhet skiftet mandag navn til Bravida. Navneskiftet skal gi selskapet en tydeligere og mer selvstendig markedsmessig posisjon, i følge en pressemelding fra Telenor.

Fra før har selskapet også skilt ut Internett-delen i selskapet Nextra.

Posisjonerer seg
– Navneskiftet er et ledd i posisjoneringen av selskapet og skal bidra til å øke virksomhetens synlighet og lette bearbeidingen av markedet, sier adm. direktør Jan Kåre Pedersen i en pressemelding.

Han forteller at ønsket om en friere rolle i forhold til Telenor blant annet henger sammen med behovet for å fremstå med integritet overfor netteiere og teleoperatører som er Telenorkonsernets konkurrenter.

Annonse
– Vi ser vår nye posisjon som en utfordring, og gjennom tilpassing av tjenestespekter og utbygging av distribusjon, skal vi bli et av de ledende selskapene i Norden på installasjon, service og drift innen kommunikasjonsteknologi, sier Pedersen.

Flere deler
Bravida består i tillegg til morselskapet Bravida AS (tidligere Telenor Installasjon AS), av tre selskaper Bravida Norge AS (tidligere Telenor IT Service og Installasjon AS) og Bravida Geomatikk AS (tidligere Telenor Geomatikk AS), samt Bravida Sverige AB (tidligere Telenor IT Service och Installation AB) som opererer i Sverige.

Samlet sysselsetter virksomheten 6200 ansatte, hvorav 5700 i Norge og 500 i Sverige.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse