Annonse


HM-gutt til Spray

Fabian Månsson blir en del av ledelsen i Spray Ventures. Hans hovedarbeidsområde vil være forbruker-orienterte selskaper og prosjekter (portaler, e-commerce, mobilt Internett) innenfor Spray-gruppen. Månsson har med på å gjøre HM til en klessuksess. Så spørs det om han klarer det samme på nett.

Et av de beste?
– Slik jeg ser det, så gir Spray Ventures meg en gylden mulighet for å starte nye selskaper basert på Internett og digitale media, samt hjelpe de som allerede er der ute. Jeg tror ikke det finnes mange selskaper i Europa med en bedre base enn Spray Ventures, og stilen og verdiene til Spray appellerer til meg i stor grad, sier Fabian Månsson i en pressemelding.

– Dette er både spennende og ekstremt fordelaktig for hele Spray-gruppen – både for oss som jobber her og for de som har investert i vårt selskap over årene. Akkurat nå er vi i en fase med intensiv ekspansjon, opg Fabians erfaring er både velkommen og viktig for oss. Hans innspill vil være meget viktige for selskaper som allerede er igang, og nye prosjekter innenforgruppen, sier Per Bystedt, administrerende direktør i Spray Ventures AB.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse