Annonse


Ericsson med GPRS til 477 millioner

Leveransen omfatter også ett IP-basert stamnett og GPRS-terminaler. Det nye IP-baserte nettet skal være i drift i slutten av dette året, ifølge en pressemelding fra Ericsson.

Raske tjenester

Nettet skal gjøre det mulig for den britiske mobiloperatøren Orange å tilby sine kunder mobilt Internett og andre IP-baserte tjenester med en hastighet som er ti ganger så høy som dagens mobiltelefoninettverk.

– Denne viktige avtalen gjør Orange til en av de på den voksende listen av mobiloperatører verden over som nå får tilgang til avanserte digitale nettverk som tar oss et steg nærmere tredje generasjons (3G) kommunikasjonsmodell, hevder Bo Bergström, vice vd hos Ericsson Radio Systems.

– 3G kommer til å gi brukerne en helt ny livsstil, med muligheter til flere spennende forretnings- og fritidstjenester, som hittil ikke har vært mulig, sier Bergström.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse