Annonse


Microsoft-hjelp til GetHLP

– Vi har vurdert Microsoft som den sterkeste partneren på teknologi i den nye nettverksøkonomien, og de stiller sine beste ressurser og nyeste teknologi tilgjengelig for oss, sier administrerende direktør Trond Myhrvold i GetHLP i en pressemelding.

IT-hjelp
– Vi vil oppfordre våre sertifiserte partnere (MCSP) til å legge ut informasjon om seg og sine IT-konsulenter på GetHLPs portal. Dette vil ytterligere lette tilgjengeligheten til IT-kompetanse for Microsofts kunder og gir våre partnere en effektiv, tidsriktig og ikke minst kundevennlig salgskanal, sier Toni Fadnes BSG sjef i Microsoft Norge.

GetHLP kaller seg en virtuell markeds- og møteplass for kjøpere og selgere av IT-kunnskap i Norge. De opplyser at markedsplassen skal utvides til å omfatte e-handel, slik at avtaler mellom kunde og IT-konsulent eller IT-konsulentselskap kan inngås direkte over portalen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse