Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis mobil-kobling

Telenor hevder de nå skal gjøre det enklere og billigere å bli tilgjengelig på telefon. Gratistjenesten Telenor InTouch syr sammen din fast- og mobiltelefonforbindelse.

telefon og mobil
Telenor InTouch har ingen abonnementspris, ingen etableringspris, og gir 30 prosent billigere viderekopling til mobiltelefonen.

Viderekoblingen fra fasttelefonen til mobiltelefonen er automatisk. Det ringer i 20 sekunder hjemme hos deg. Tar du ikke telefonen, går samtalen til mobiltelefonen og eventuelt videre til MobilSvar.

–Med Telenor InTouch er du mer tilgjengelig. De som ringer deg trenger bare å vite ditt vanlige fasttelefonnummer. Du får også alle dine beskjeder på MobilSvar, sier informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland i Telenor Privat i en pressemelding.

50 øre billigere per minutt
Telenor hevder du kan spare nesten 30 prosent. Prisen for Telenor InTouch er kr 1,19 per minutt – mot kroner 1,69 for vanlig viderekopling.

Denne prisen gjelder fra fasttelefonen til den mobiltelefonen/MobilSvar som er innmeldt i InTouch. Startprisen er som for alle andre samtaler kroner 0,45.

Les mer om gratistjenesten på www.telenor.no/intouch

Stikkord: Mobil