Java-senter

Annonse


Bull satser på Java

Java-senterTjenestedivisjonen ledet av Geir Haugen etablerer i dag et Sun Java-senter. Sun/Netscape alliansens I-Planet produkter står sentralt i samarbeidet med Sun, og vil bli viktig for Bull i e-handels prosjektene.

Bull arbeider i dagmed salg av egne produkter og løsninger, samt systemintegrasjon og systemutvikling.

Plattform
– I lys av en økende etterspørsel etter våre tjenester fra våre kunder, søker vi å utvide vår kompetanseplattform, og ser en satsning på Java som helt nødvendig. Java har blitt en sentral utviklingsplattform for fremtidens e-handels løsninger, og her skal Bull være med, sier Kjell Rusti i Bull.

For Sun Microsystems AS er avtalen med Bull en ytterligere forsterkning av satsningen på Java og tilhørende spisskompetanse i det norske markedet.

Annonse
E-handel
Authorized Java Center (AJC) er en kvalitetssikring for at teknologien blir riktig benyttet, og at man har en størrelse til å kunne påta seg større utviklingsoppgaver. Sun har sertifisert dette, og vil benytte Bull som forhandler av Solaris i deres SI-prosjekter, samt understøtte Bull i E-handelsprosjekter hvor SUN /Netscape-alliansens I-Planet produkter benyttes.

– Samarbeidet med Bull gjør oss i enda bedre stand til å nå fram til nye markeder og kunder, samt kunne tilby autorisert spisskompetanse på Java, sier Jørgen Myrland, adm.dir i Sun Microsystems.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse