Annonse


Tysk gigant ser på mobilt Internett

– Vi tror dette blir ”big business,” men vi er nødt til å finne ut hva folk er interessert i å se på skjermen. Vi kommer ikke til å putte magasiner eller bøker på den, for det er ikke noe poeng med tanke på den lille skjermen. Det vi må gjøre er å komme opp med en attraktiv pakke, sa adm. direktør Thomas Middelhoff på spørsmål om planer innen mobilt Internett.

Tenner på Asia

Middelhoff fortalte videre at var svært tent på hva som skjedde innen det mobile internettmarkedet – spesielt i de lukrative asiatiske markedene. Men det er spesielt UMTS Bertelsmann fremhever som det mest spennende. UMTS vil bringe levende bilder og lyd til mobiltelefonen på grunn av overføringshastigheten på teknologien.

Selskapet er en av de største bokutgiverne i verden, gjennom sitt datterselskap Random House. Tyskerne har også gjort det godt på nettet gjennom sin andel i Amazon-rivalen Barnes&Noble.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse