Annonse


Reiseportal henter penger

I april skal reiselivsportalen GoToScandinavia lanseres på nett, med mål å bli den største reiseportal i de skandinaviske land.

Før en nylig gjennomført emisjonen på 11,5 millioner kroner var selskapet priset til 15 millioner kroner. Interessen fra investorene førte til at emisjonene ble overtegnet, skriver Dagens Næringsliv.

Kjente investorer
Selskapet har de institusjonelle investorene Orkla Media, Fred. Olsen og Wilhelmsen, og kjente finansielle investorer som Tore Aksel Voldberg og Tore Sviland.

– Vi har fått inn kompetanse som kan bidra til å videreutvikle selskapet, sier Otto M. Isaksen. Isaksen eide 22,5 prosent før den gjennomførte emisjonen på 11,5 millioner kroner. Advokat Gunnar Steen og reiselivssjef i Kristiansand, Svein Olaf Olsen, eide også 22,5 prosent før emisjonen.

Annonse
Annonsemarkedet
Daglig leder, Svein Olaf Olsen, forteller at selskapet har inngått samarbeid med de 50-75 største reiselivsbedriftene i Skandinavia.

Portalen skal leve av bannerannonser og provisjoner av det som bestilles via portalen. Det arbeides også med andre inntektsmuligheter.

Olsen antyder børsnotering for selskapet før eller etter årsskiftet 2001/2002, skriver Dagens Næringsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse