Annonse


Dyr telefon med billig WAP

Timeport er Motorolas trebåndstelefon for profesjonelle brukere. Den har allerede vært i salg en god stund, og er identisk med den sjøgrønne telefonen ivrige selgere pusher på nær sagt hvert eneste gatehjørne i alle norske byer.

Avansert telefon

Timeport har stort sett alt du kan få av tekniske løsninger, fra synkroniserbar kalender til stemmestyring, taleopptak, vibrasjonsvarsling og infrarødt modem. Den nye modellen er dessuten utstyrt med WAP.

Da Motorola i forrige uke lanserte billigtelefonen Talkabout la vi godsiden til. Det var tross alt snakk om en wap-telefon til om lag 1.000 kroner, og da får det så være at displayet er trangt og tegnene knøttsmå. Men når løsningen på toppmodellen ikke er det spor bedre, ja da er det litt skuffende.

Annonse
Egendefinert hjemmeside?

Brukergrensesnittet for den som vil wappe med Timeport er nøyaktig det samme som på billigtelefonen. Displayet gir deg fortsatt bare 4 linjer à 16 tegn, og ønsker du å legge inn din egen hjemmeside, ja da hjelper det lite å henvende seg til Motorolas Kundesenter. Der vet man nemlig heller ikke hvordan det skal gjøres. Telefonen kommer imidlertid ferdig satt opp mot Telenors portal djuice.com.

En interessant tilleggstjeneste fra Motorola er nettstedet MyMotorola.com. Her kan du sette opp en tjeneste som gjør det mulig å hente adresser og andre personlige data direkte fra nettet til telefonen din.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse