Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Active ISP henter penger

Active ISP har klart å hente inn ny investor i holdingsselskapet Xcelera.com, som legger 120 millioner kroner på bordet.

Adm. direktør Alexander Vik i Xcelera.com går blant annet inn som styremedlem i selskapet.

– Active ISP er et av de første selskapene i Europa som kan tilby en komplett pakke med Internett-løsninger, inkludert registrering av domenenavn og applikasjonsleie (ASP) til små og mellomstore bedrifter.

– Dessuten er selskapet meget hurtig til å komme raskt på markedet med effektiv kundeservice. Dette er faktorer som blir helt avgjørende for hvem som tar kontrollen på markedet for små og mellomstore bedrifter i Europa, sier Vik i en pressemelding.

Europeiske ambisjoner
I melding er hensikten oppkjøpet å gi Active ISP ekstra slagkraft til videre ekspansjon i Europa.

– Vi satser på å bli en av de fem ledende internettleverandørene i Europa innen utgangen av året, sier Rolf Larsen, administrerende direktør i Active ISP.

Active ISP slutter seg til et knippe selskaper i Xcelera.com-portofolioen. Der finnes allerede Corechange, e-game.com og Mirror Image Internet.

Active ISP leverer i dag web-tjenester, løsninger for elektronisk handel, e-post, domeneregistrering, databaseløsninger og dedikerte Internett servere, samt applikasjonstjenester (ASP).

Selskapet har over 25 ansatte og er representert i England, Frankrike, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, USA og Norge.