SMS-reklame 2

Annonse


Se mobilreklame – vinn premie

SMS-reklame 2

Deltakere får tekstmeldinger fra butikker i nærheten av der du bor. Meldingene gir deg beskjed om å møte opp i den aktuelle butikken raskt. Hvis du er rask nok, vinner du premien som er oppgitt i tekstmeldingen.

I en pressemelding fra Digital Concepts blir det hevdet at Hotspot.no er Norges første reklamefinansierte mobiltelefontjeneste. Ideen er visstnok enkel: Medlemmene mottar reklame via SMS mot at de får mulighet til å vinne premier.

Stort potensial?
Hittil tyder responsen på et enormt markedspotensial. Interessen hevdes å være stor både blant privatbrukere og i bedriftsmarkedet.

Annonse
Tjenesten som er utviklet av Digital Concepts, er allerede lansert. Hittil har tjenesten om lag 3.000 medlemmer. Flesteparten av disse er i aldersgruppen 15-25 år.

100.000 er målet
Målet er å skaffe 100.000 medlemmer i løpet av et år. Verdien pr. bruker (fremtidige inntekter) anslår selskapet til flere tusen kroner.

Digital Concepts har som mål å hente inn flere millioner til markedsføring.

Ifølge pressemeldingen tyder prognoser på at Digital Concepts skal klare minst 100.000 medlemmer dersom selskapet klarer å hente inn den nødvendige kapitalen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse