Tele Danmark

Annonse


Tele Danmark rå på fiber

Tele DanmarkNettet tilsuttes til såvel Tele Danmarks danske fibernett som det nye 2.700 km lange tyske fibernett. Dette forbinder nå mer enn10 europeiske storbyer, melder Tele Danmark.

I strupen på Telenor
– Med det nordiske fibernettet skjerper Tele Danmark konkurransen i de nordiske landene og tilbyr virksomhetene en ny adgang til teletjenester av høyeste kvalitet. Det nye nettet styrker vesentlig vår posisjon i Norden. Det vil såvel Tele Danmarks nye nordiske salgsorganisasjon som våre norske og svenske selskaper utnytte, sier administrerende direktør Henning Dyremose.

I desember i fjor kjøpte Dyremose opp det norske teleselskapet ElTele Øst.

Det samlede nordeuropeiske fibernettet på nesten 6.000 km blir en del av Tele Danmarks internasjonale infrastruktur, TeamNet. Nettet tas i bruk fortløpende, og vil være ferdigbygd innen utgangen av i 2000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse