Annonse


QXL byr på Bidlet

Ifølge Dagens Næringsliv kan dette gi Schibsted, som eier 12 prosent i Bidlet via Aftonbladet, en kjempefortjeneste på 600 millioner kroner.

Rask vekst
Konserndirektør i Schibsted, Birger Magnus, vil ikke bekrefte opplysningene.

– Jeg vil ikke kommentere spekulasjonene. Men hvis et salg for fem milliarder kroner gjennomføres, vil Schibsted få høy fortjeneste. Det var ikke et stort beløp vi gikk inn med i Bidlet i fjor, store deler av aksjene har vi kjøpt med annonseplass, sier Magnus til Dagens Næringsliv.

Ifølge svenske Finanstidningen gjenstår det kun for partene å avgjøre om betaling skal skje kontant eller med QXL-aksjer.

Annonse
Kjøpte DinSide Auksjon
Britiske QXL har klare ambisjoner om å bli Europas største auksjonsbutikk, og demme opp for ekspansjonen fra amerikanske eBay, som på fire år har blitt bransjens største auksjonshus, og selv påstår å være verdens første lønnsomme nettselskap.

QXL kjøpte i fjor den norske auksjonstjenesten DinSide Auksjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse