Annonse


Følg unoterte aksjekurser på WAP

Med tjenesten AksjeWAP skal du kunne bruke mobiltelefonen til å få informasjon om det mye omtalte markedet fra hvor enn du er. Det er imidlertid mulig at også det mer offisielle markedet kommer på WAP etter hvert.

– Vi har i første omgang bare tatt de unoterte kursene, men hvis etterspørselen kommer kan vi lett legge til en tjeneste for børskursene på det offisielle markedet, sier gründer/produktutvikler Einar Roland i Interweb AS til Wapland.no.

Mange tjenester

Tjenesten virker slik at om du taster inn en ticker eller velger fra en liste over selskaps navn med tilhørende ticker får du opp den siste oppdaterte info om denne aksjen.

Annonse
Interweb har tidligere lansert tjenestene WAPchat, JustMake WAP og Web til WAP. Den første gir mobilbrukere muligheten til å chatte med hverandre gjennom WAP-grensesnitt, mens den andre er en WAP-versjon av deres publiseringsløsninger for webproduksjon. Den siste tjenesten overfører vanlige websider til mobiltelefonen.

– Vi gir oss ikke med dette. Det er flere godbiter under produksjon hos oss, lover Roland.

Test tjenestene på adressen: wap.nerd.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse