Annonse


Billigste flybillett på WAP

Wapland.no har tidligere skrevet om hvordan Scandinavia Online (SOL) får hjelp av Movearound.com til å gjøre selskapets tjenester mobile. Den første frukten av dette samarbeidet er tjenesten wap.resfeber.se.

Resfeber-tjenester gir deg blant annet værmeldinger og valutaberegninger, samt en reiseguide som viser billigste flybilletter til ulike reisemål. Når man har funnet den prisen og destinasjonen man har lyst på kan man også bestille reisen fra WAP-telefonen.

Drøyer i Norge

Men som de fleste vet har SOL en ganske sterk posisjon også i det norske nettmarkedet, med blant annet søstertjenesten til resfeber.se, reisefeber.no, med på laget. Så er det da duket for den samme tjenesten i Norge?

Annonse
– Alle våre Reisefeber-satsninger utvikles på skandinavisk basis. Men vi prøver tjenestene ut i et land først, for å se hvordan det går. Deretter implementerer vi i de andre landene, sier Kristin Sætevik, daglig leder i Reisefeber Norge, til Wapland.no.

– Man må ha de riktige kanalene, og hvis de riktige mulighetene kommer i forhold til portaler å samarbeide med vil vi være raskt ute. Vi regner uansett med å være på WAP i Norge før sommeren, sier Sætevik.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse