Annonse


Telenor slo Telia på WAP

Telenor Mobil går sammen med gigantene IBM og Lotus om en ny løsning for tilgang til intranett via WAP-telefon. Ifølge Finansavisen betegnes avtalen som et nytt gjennombrudd for Telenor, som vil kunne gi mangfoldige milliarder i økte verdier.

Fjær i hatten for Hermansen

For konsernsjef Tormod Hermansen er det en stor fjær i hatten at internasjonale IT-giganter nå velger Telenor fremfor blant annet Telia. Ikke minst etter fusjonsfadesen med nettopp Telia, og den bitre krangelen om hvor mobilhovedkontoret skulle ligge.

Det er fullt mulig å lese e-post fra mobilen i dag, men dette forutsetter at du har en egen e-postadresse til formålet. Telenor Mobil, IBM og Lotus skal gjøre det mulig å ta seg gjennom brannmuren og inn på bedriftens intranett uten at dette går på bekostning av sikkerheten.

Løsningen skal også gi brukeren tilgang til den samme kalenderfunksjonen som på din egen PC på jobben og til bedriftens interne telefonliste, skriver Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse