Annonse


WAP-suksess for Telenor

– Det øker utrolig for tiden og vi har sett at det har vært en tredobling av trafikken siden nyttår. Men vi regner med at mye av dette går på bekostning av datatrafikken, sier informasjonskonsulent Esben Tuman Johnsen til Wapland.no.

Forventer økning

Telenor forventer allikevel at dette feltet vil øke raskt fremover også, spesielt med tanke på påskekampanjen selskapet setter i gang sammen med Motorola i morgen, onsdag 15. mars. Da kan man få kjøpt en Motorola Talkabout T2288 WAP-telefon til rundt tusenlappen.

Nyheter på topp

Overraskende for mange av forståsegpåerne er det fremdeles nyheter som topper surfestatistikkene hos Telenor. De fleste regnet med at nyheter ikke egnet seg for WAP og at det var ekstratjenester som ville bli slagerne.

Ifølge Johnsen ligger imidlertid nyheter suverent på topp. Han forteller faktisk at treffene på nyhetskategorien ligger fire ganger over neste kategori på listen. Nå kan det jo hende at dette er fordi det ikke har kommet noen andre bra tjenester. Vi får se utover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse