Annonse


Nokia med stor WAP-konkurranse

For går man av med den gjeveste prisen i The Best of WAP 2000 – Nokia WAP Service Contest kan man vente seg noen av de siste WAP-produktene fra Nokia. Utvalgte deltagere i konkurransen kan også få omtale i kundeblader, på websidene til selskapet og på fagmesser verden over.

Det er to kategorier man kan konkurrere i, underholdning og informasjon, og da vil det også være to stykker som går av med seieren, en i hver kategori. Man vil også kåre de ti beste i hver kategori, som vil få en skriftlig vurdering av sin applikasjon.

Ifølge Nokia har de som viser seg å være eksepsjonelle WAP-utviklere muligheten til å bli foretrukne WAP-utviklere i fremtiden.

Annonse
Kåring av vinnere

Vinnerne og premiene i konkurransen vil bli utdelt basert på konklusjoner som Nokia-dommere og eksterne jurymedlemmer vil gjøre, men Nokia har endelig beslutningsdyktighet.

Tjenestene vil bli valgt ut fra innovasjonsverdi og verdi den tilfører brukeren, samt i hvilken grad den kan skape kundelojalitet. Juryen vil også legge vekt på brukervennlighet og effektivitet.

Vinnerne vil bli offentliggjort på utviklerwebsidene til Nokia den 31. mai.

Vil du være med

Er du interessert i å være med i konkurransen må du registrere deg hos Forum Nokia. Tjenestene kan registreres fra 24. februar i år og vil foregå i omtrent to måneder.

Imidlertid kan det hende at konkurransen vil slutte tidligere dersom antallet tjenester går over det tallet Nokia har satt som en øverste grense.

Les mer her: www.nokia.com/wap

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse