Annonse


Råbillig WAP-telefon fra Motorola

For når telefonen kommer i butikkene har Motorola fått i gang en påskekampanje med Telenor som gjør at telefon vil koste rundt tusenlappen. Telenor Mobil har faktisk bestilt 1.500 Motorola T2288 til sine egne ansatte.

– Motorola er stolte av å være den første produsenten som klarer å levere volum av mobiltelefoner med WAP-funksjonalitet. Ved å levere et stort volum av Motorola Talkabout T2288 til en såpass hyggelig pris, regner vi med at WAP-telefoner blir allemannseie i løpet av kort tid, sier Roy Larsen, salgsdirektør hos Motorola i Norge.

Alt blir lettere

Telefonen ble lansert på CeBIT i slutten av februar. Under lanseringen uttalte Janet Seward, som er Brand Manager for Motorola Talkabout i Europa, Midtøsten og Afrika:

Annonse


– Alt blir mye lettere hvis andre kan få tak i deg uansett hvor du befinner deg. Og hvis du kan bruke telefonen til å sjekke værmeldingen, finne togtidene og lese nyheter, da får du mye mer kontroll over livet ditt.

Funksjoner

T2288 leveres i tre farger, er utstyrt med dedikert knapp for mobilsvar og mulighet for brukerne til å sende og motta tekstmeldinger. Den har en stor grafisk skjerm som viser opptil fem linjer SMS-tekst.

Det er en tobånds telefon med en batterikapasitet som gir 140 til 210 minutters taletid eller 100 til 135 timers stand-by tid.

Telefonen har også en rekke kontrollfunksjoner, inkludert viderekobling, sperring og hold- og ventefunksjon. I tillegg til å lagre de ti siste samtalene, kan den lagre en liste med 40 navn og telefonnumre.

Ingen unnskyldning

Da Wapland.no fortalte om Talkabout T2288 tidligere i år fikk vi vite at den ville koste under 2.000 kroner, men at den vil komme så langt ned som 1.000 hadde vi ikke regnet med. Men det er jo bare positivt det.

I en uformell spørreundersøkelse på Wapland.no svarte faktisk nærmere en tredel at de ikke hadde WAP fordi telefonene var for dyre. De har ingen unnskyldning lenger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse