Kristin Mack Løvdal

Annonse


UPC blir enda mektigere

Kristin Mack LøvdalI følge en pressemelding fra UPC ble de enige med SBS i går, torsdag, om å overta alle aksjene i sistnevnte selskap. SBS eier eller driver 10 TV-stasjoner og 17 radiostasjoner i 10 alnd i Eurpa. Nå har UPC betalt om lag 23 milliarder norske kroner for å sikre seg innholdet.

SBS sitter også med aksjemajoriteten i TV Norge, som dermed følger med på kjøpet over til UPC.

Kjøper ikke mer
– Vi har registrert via media at TV2-sjef Kåre Valebrokk ønsker å selge ut selskapets aksjer i TV Norge. Men vi har ikke vært i kontakt med han om et mulig kjøp, og har ingen planer om å kjøpe oss ytterligere opp i kanalen, selv om SBS sitter med en forkjøpsrett til de gjenværende aksjene, sier adm. direktør Lars Helgerud Andersen i UPC Norge til Aftenposten.

Sist tirsdag kjøpte UPC teleselskapene ElTele Vestfold og ElTele Østfold.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse