Sony Playstation2

Annonse


Microsoft med Playstation

Sony Playstation2

Maskinen skal i tilfelle inn på et hardt marked. Sony har nesten 70 prosent av markedet for spillkonsoller, og slapp nylig en oppgradert versjon av sin Playstation. Den solgte i en million enheter de tre første dagene den var i handelen.

Rask PC
Maskinen skal i følge nyhetstjenesten Reuters bli levert med 128 mb minne og en prosessor med frekvens på 600 MHz. Dette er på linje med en bedre PC. Hvor stor harddisken vil bli på sies det ingenting om.

Men Microsofts spillmaskin vil trolig ikke komme på markedet før til neste år.

Annonse
Kompatibel med Windows
Spillmaskinene skal bruke en ”krympet” versjon av dagens Windows som operativsystem. Fordelen er at mange spill allerede finnes på Windows-plattformen.

Maskinene skal kunne kobles opp mot Internett. Det vil gjøre det mulig å spille mot andre samtidig.Microsoft ville ikke kommentere ryktene. Men viser til at Bill Gates skal innlede på Game Developer Conference i California på fredag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse