E-handel (tegning)

Annonse


Lav pris på e-handel

E-handel (tegning)91 prosent av amerikanske bedrifter vil gjøre innkjøpene sine over nettet i 2001, spår Deloitte Consulting ifølge Business Week.

– Norge vil tape terreng til andre vestlig land dersom ikke flere bedrifter åpner opp øynene for profittmulighetene knyttet til e-handel, sier daglig leder Tommy Ødegaard i programvarehuset Damgaard i en pressemelding skrevet av Newswire.

Kan spare
I en undersøkelse gjennomført av Stud.Consult ved Norges Markedshøyskole blant 392 norske produksjonsbedrifter svarte bare 20 prosent at de var delvis enig eller enig i at det er avgjørende at it-systemene deres er tilpasset e-handel mellom bedrifter.

23 prosent var verken enig eller uenig, mens hele 57 prosent mente det ikke var viktig å tilpasse it-systemet til e-handel mellom bedrifter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse