Annonse


BT vil gjøre WAP globalt

British Telecom (BT) vil i dette arbeidet utnytte en del av den erfaringen de har fått i samarbeidet med Logica innen utviklingen av tjenesten Genie Internet, skriver Newsbytes.

Tjeneste med suksess

Denne tjenesten ble startet for to år siden som en del av BT Cellnet og er i dag en fullverdig Internett-tilbyder, både for fastlinjer og mobile brukere. BT vil også benytte seg av Logica for å ta mobilt Internett ut i verden.

Kent Thexton, markedsdirektør for BTs nye globale mobile internettavdeling, har sagt at Genie Internet har vært en enorm suksess i Storbritannia. Tjenesten, som er øyas ledende, har mer enn 600.000 kunder og den vokser med rundt 4.000 per dag.

Annonse


Hissig salg

På hjemmebane i Storbritannia regner BT med å selge rundt 500.000 WAP-mobiler i løpet av andre kvartal i år, og i forbindelse med dette planlegger de å restrukturere sin prising på WAP og dataaksess for å nå dette markedet.

Internasjonalt har BT sagt at de vil arbeide med BT Cellnet i Storbritannia, AT&T i USA, Viag Interkom i Tyskland, SmarTone i Hongkong og StarHub i Singapore for å implementere en rekke internasjonale mobilportaler, igjen ifølge Newsbytes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse