Annonse


Bluetooth hjelper hjertepasienter

Det er det australske selskapet Micromedical Industries som planlegger å introdusere et trådløst overvåkningssystem for hjertepasienter basert på Bluetooth, skriver Computer Daily News.

Inn i hjertet

Micromedicals adm. direktør, John Woodard, sa at Bluetooth-teknologien var vel egnet for bruk sammen med deres Biolog hjertemonitor. Denne monitoren blir installert på hundrevis av fly hos ”flere av de verdensledende flyselskapene”, hevder Woodard.

Han hevdet videre at Bluetooth kan passe godt i et kunstig hjerte som selskapet utarbeider sammen med University of Technology i Sydney og University of New South Wales. Hjertet, som bare har en bevegelig de, skal være klart til å prøves i løpet av de neste 12 månedene.

Annonse




Med på utviklingen

Micromedical Industries har også blitt med i interesseorganisasjonen for Bluetooth. Denne organisasjonen har i dag mer enn 1.500 medlemmer, blant annet Intel, Ericsson, Nokia, IBM, Intel, Toshiba, Microsoft og 3Com.

Bluetooth lar digitalt utstyr, som vanlige PC-er, , bærbare PC-er, håndholdte PC-er og mobiltelefoner, kommunisere over et bredt spekter av radiobølger på hastigheter rundt en megabit i sekundet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse