Annonse


BarniMagen større enn Rosenborg

Tjenesten ble lansert for bare en måneds tid siden, og har raskt tatt av. Nå har 1.500 gravide meldt seg inn i tjenesten. Dette skal tilsvare mellom seks og syv prosent av de gravide i Norge, som har tilgang til Internett.

Den raske veksten har ført til enkelte problem:

– Jeg innrømmer at det har vært vanskelig å svare innen 24 timer slik vi har lovet. Vi hadde ikke tatt med i beregningen å få 490 spørsmål fra gravide på bordet i startmåneden, sier jordmor og initiativtaker Siri von Krogh i BarniMagen.com.

Ansatte raskt
Staben er nå økt med to jordmødre, helsesøster og journalist. von Krogh håper at annonseinntektene skal kunne bære de ekstra kostnadene.

Annonse


Men den raske veksten gjør det ikke aktuelt å flytte inn i nye kontorer. Driften skjer stadig fra von Kroghs kjellerstue i et rekkehus på Vindern i Oslo.

Blir hjemme
Målet var å skape en hjemmearbeidsplass for å redusere stressnivået i familien, sier Siri von Krogh, som lover å jobbe hjemmefra uansett for ungenes skyld.

BarniMagen.com hadde fra lanseringen 5.februar og ut måneden 259 000 sidevisninger. Til sammenligning hadde Tønsbergs Blad i januar 232 000 sidevisninger, og Rosenborg Ballklubb 253 000 sidevisninger, heter det i en melding fra BarniMagen.com.

Tjenesten samarbeider blant annet med Den Norske Jordmorforening, og har et fagråd i ryggen med gynekolog, barnelege, psykolog, akupunktør og homeopat og jordmødre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse