Sony Playstation2

Annonse


Kø for PlayStation2

Sony Playstation2

Hundrer av tusener av maskiner fløy fra butikkhyllene, melder nyhetstjenesten Reuters. I enkelte tilfelle skal det ha vært køer på halvannen kilometer for å få kjøpt en maskin. Enkelte hadde stått i kø i nesten to døgn.

Mediabegivenhet
Salget av drømmemaskin Playstation2 startet lørdag, og har vært møtt med forventninger i lang tid. Blant annet gikk Sonys hjemmeside ned da de presenterte den nye maskinen. Sony har i dag om lag 70 prosent av markedet for spillkonsoller.

Etter planene skal Playstation2 slippes i USA og i Europa først på tampen av dette året.

Annonse


På fortauet i to døgn
Klokken 07.00 om morgenen lørdag lokal tid slapp de første butikkene inn kunder. I følge Reuters var det flere spillfanatikere fra USA og Europa som hadde reist til Japan, og overnattet på fortauene i to døgn, for å sikre seg ett av de første eksemplarene.

Live overføring
Playstation2 er blitt en skikkelig hype, og lanseringen ble dekket live på fjernsyn. Men maskinen setter nye standarder for grafikk. Den er også utstyrt med DVD-spiller, og kan brukes til surfing på nettet. Prisen i Japan er vel 3.000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse