Annonse


Genialt for WAP fra Sverige

Selskapet, som tidligere fløy under fanen Palm Reach, hevder å ha lansert verdens første uavhengige WAP-portal så tidlig som i fjor sommer. Nå har de tydeligvis fattet interesse for flere nye markeder, under det nye navnet Room 33, skriver IT-Analysis.com.

Unik tjeneste

Det mest interessante er muligens at Room 33 nå tilbyr ASP (Application Service Provider) – programmer som kjøres fra en fjernstyrt server. Men vi snakker ikke om en ordinær ASP-pakke. For det første gjøres alt trådløst, samtidig som at tjenesten er rimelig unik.

Vanlige ASP-tjenester for konsumentene er som regel innen e-post og innhold, noe som Room 33 selvfølgelig tilbyr, men i tillegg har de tatt det et par skritt videre og tilbyr en rekke personlige tjenester for det trådløse samfunnet. Kontaktlister og beskjed- og katalogtjenester er alle en del av dagens tilbud, men med tanke på de partneravtalene selskapet har fått i stand tyder på at flere ting vil komme.

Annonse


Partneravtalene som Room 33 har fått i gang er med sterke navn som Sybase, Siemens og Nokia, samt en rekke innholdspartnere som Reuters og Weather News International.

Forholdsvis rimelig

Alle tjenestene kan kjøres på en mobil internettapplikasjon som det svenske selskapet selv har utviklet og som ikke uventet støtter WAP. Serveren er stedet hvor applikasjonene blir kjørt, mens brukerne snakker med serveren gjennom sin WAP- eller HTML-browser.

Men det beste av alt er at Room 33 tilbyr alle disse tjenestene gratis til hele sin kundegruppe. Naturligvis vil selskapet få hard konkurranse fra en rekke steder, men med de produktene Room 33 har bør de ha all mulig sjanse til å lykkes, skriver IT-Analysis.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse