Annonse


Enkelt 7110-oppsett mot Telenor

For det blir jo litt mye når man må taste inn alle de forskjellige tallene som telefonen faktisk trenger. Det er en god del greiere når man faktisk kan motta disse automatisk.

WAP NOKIA

Sende en SMS-melding til mobilinfonummeret 1999, med teksten ”WAP NOKIA” i meldingen. Etter noen få sekunder vil man da motta disse innstillingene automatisk. Det eneste som gjenstår da er å aktivisere dem, noe som gjøres ved hjelp av valg-knappen.

Vi prøvde den samme taktikken da vi var så heldige at vi fikk teste den kommende 6210-modellen til Nokia under CeBIT, men da fungerte det ikke. Det vil det sikkert gjøre når telefonen slippes på markedet.

Annonse
Enda enklere

Hvis dette er for vanskelig og man er ute på world wide web kan det faktisk gjøres på en enda enklere måte. På sin nettside (www.djuice.com/djuice/index.jsp?q=’7110AUTO’) har Telenor lagt inn et felt hvor man skriver inn sitt mobilnummer. Når man har sendt dette inn vil man motta de samme innstillingene som hvis du hadde sendt SMS-en i forrige avsnitt.

Takk til alle leserne som har gjort oss oppmerksomme på dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse