Annonse


Ally McBeal har kommet på WAP

Det er et tysk nettsted som har spesialisert seg på nyheter om den populære såpeserien som har gått sin seiersgang verden over.

Få ryktene på WAP

WAP-tjenestene til nettstedet er ikke veldig utviklet per i dag, men du kan i hvert fall få servert de heteste nyhetene om de mange personene rundt advokatkontoret.

Det største problemet for øyeblikket er vel at tjenesten bare er på tysk, noe som kan bli fryktelig irriterende for en som valgte å ta fransk på skolen. Jeg tror imidlertid at da jeg var innom var det snakk om noen moralske aspekter i forhold til noen gummibjørner og Ally McBeal. Men som jeg har nevnt er ikke franskkunnskapene mine vel egnet til oversettelsen, så jeg kan ta feil.

Du kan jo prøve å tyde hva som står du, på adressen www.ally-forever.de/i.wml

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse