Annonse


Proft fra Bosch

Bosch benyttet anledningen til å lansere ikke mindre enn seks telefoner under CeBIT-messen i Hannover. En av dem var 1886 – en telefon som er myntet på proffbrukere.

Innebygd antenne

Det første man legger merke til med de nye Bosch-telefonen er at selskapet har bygd inn antennen. Denne endringer gir telefonene et litt mer rent design.

Profftelefonen 1886 har selvfølgelig WAP-funksjonalitet i likhet med de aller fleste andre mobile nyheter som ble presentert på CeBIT.Bosch 1886

Annonse


97 gram

Telefonen veier bare 97 gram – eller 13 gram mer enn 909-telefonen som kom i fjor – og skulle passe fint i skjortelomma.

Videre har den mulighet for infrarød dataoverføringer og er klar for høyhastighetsdata HSCSD (High Speed Circuit Switched Data) når operatørene tillater det. Den har også Bluetooth-mulighet.

T9-programvare

Brukere av tekstmeldingsfunksjonen i telefonen vil sette pris på 1886 har T9-programvare, noe som forenkler tastingen en god del.

Telefonen støtter også data- og faksoverføringer og har mulighet for opptak av tale i inntil fem minutter.

820 med flipplokk

En annen nyhet – Bosch 820 – er veldig lik 1886. Forskjellen er først og fremst at 820 har flipplokk. Dessuten er det en tobåndstelefon (dualband), og altså ikke brukes i 1900-nettet i USA. Ellers er det ikke store forskjeller.

Begge telefonen har, ifølge selskapet selv, en lyttetid (standbytid) på opptil 400 timer og en taletid på opptil åtte timer.

Ifølge Bosch skal telefonene være på markedet i løpet av sommeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse