Annonse


Opera-beta til EPOC sluppet

EPOC-versjonen kan bli brukt på terminaler som Psion Series 5 classic og Geofox, samt Series 7. EPOC brukes også på blant annet smartphones, screenphones og kommunikatorer.

Eneste alternativ?

– Den nye strategien om at Opera skal fokusere på Internett-terminaler er tydeligvis veldig effektiv. Opera Software har hittil signert avtaler med Be, Screen Media og Ericsson om å lever Opera til deres terminaler og jeg regner med store ting fra vår EPOC-versjon også, sier adm. direktør og gründer Jon von Tetzchner i Opera Software.

– Jeg vil at Opera skal bli den eneste reelle browservalget for dette markedet, uansett hvilket operativsystem som kjøres. Opera for EPOC er et viktig steg i denne prosessen, og i det henseende dobler jeg derfor EPOC-staben, sier han.

Annonse
Raskere nettleser

– Opera til EPOC tegner grafikk og setter opp tekst raskt og effektivt. Vi får dette til ved å bruke våre egne løsninger i stedet for å benytte eksisterende ”libraries”. Det betyr at Opera også vil fungere godt på terminaler som ikke har alle disse på grunn av kapasitetsproblemer, sier Keith Hollis, som har verdt hovedprogrammereren bak EPOC-versjonen av Opera.

Du kan få mer informasjon om Operas EPOC-satsing her: www.opera.com/epoc

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse