Nokia 8210

Annonse


Hent PC-suite på nettet

Nokia 8210For å få til dette er det nødvendig å hente en pakket fil som inneholder selve PC Suite-programmet, som kjører under Windows 95/98.

Hente e-post
Med PC-suiten kan du blant annet hente e-post, oppdatere telefonboken og skrive tekstmeldinger ved hjelp av PC-en og infrarød forbindelse til telefonen.

På samme adresse finner du også koblinger til modemdrivere til Windows 95/98 og Windows CE, som kan installeres separat. Disse er imidlertid ikke nødvendige for at du skal kunne bruke PC-suiten.

Installasjonsveiledning
På samme side ligger også en installasjonshåndbok i Acrobat-format på det språket du foretrekker, blant annet norsk.

Annonse
Eiere av Nokia 8210 kan også finne mange andre interessante ting på denne nettsiden, for eksempel koblinger til hurtigreferanser eller hjelp til problemløsing hvis du står fast under installering eller bruk av datautstyr til Nokia 8210.

8850 på CD-ROM
PC-suiten til Nokia 8850 finnes på en CD-ROM i standardpakken når du kjøper telefonen. Når du installerer suiten fra CD-en, vil modemdriveren for Windows 95/98 bli installert automatisk.

PC Suite passer kun til denne aktuelle telefonen. Selv om suitene inneholder de samme funksjonene, kan du ikke for eksempel kjøre en PC-suite til Nokia 8210 med en Nokia 8850-telefon.

I tillegg kan du bare ha én PC-suite installert på PC-en din om gangen – ikke begge samtidig.

Her kan du laste ned:
http://www.forum.nokia.com/support/8210/8210down.html

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse