Annonse


Svensker med mobil e-service

Selskapene Ericsson, Volvo og Telia annonserte under årets Motor Show i Geneve at de danner et felles selskap.

Komplette løsninger
Selskapet, WirelessCar, skal utvikle og markedsføre komplette løsninger for mobil e-service for bilprodusenter og bilutleieselskap, heter det i en pressemelding fra Ericsson. Og mobil service betyr blant annet at feilene på bilen kan finnes av en mekaniker – uten at bilen må på et verksted.

WirelessCar skal gjøre det mulig å la den globale bilindustrien dra nytte av en slik tjeneste.

Fjernanalyse av bilen
Meningen er at selskapet skal tilby en nærmest fullstendig fjernanalyse av bilens funksjoner, og også kunne tilby nødassistanse. Ved hjelp av Internett skal det bli lettere å skaffe deler til bilen, heter det i pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse