Annonse


Nå kan du wappe uten WAP-mobil

Det er det israelske selskapet PassCall som står for den revolusjonerende tjenesten, GateWave.

Konstruerer innhold

Tjenesten selskapet tilbyr sender vanlige HTML-sider til enhver mobilterminal ved hjelp av GateWave som overfører nettsidene en proprietær løsning og videresender disse til vanlige mobiltelefoner, SmartPhones eller WAP-telefoner

GateWave bruker selskapets patenterte IML-teknologi (Internet Mobile Link). Dette er et sett med sofistikerte algoritmer som behandler eksisterende internettinnhold og som ved hjelp av å imitere det menneskelige øyet konstruerer innhold som kan bli tilpasset enhver mobiltelefons skjerm eller taleapplikasjon.

Annonse


Banebrytende teknologi

– PassCall Advanced Technologies har utviklet en teknologi som tar den mobile internettrevolusjonen til nye høyder. PassCalls banebrytende teknologi tilbyr internettaksess via enhver mobilterminal hvor som helst, når som helst, gjennom tekst og tale, skriver selskapet på sine nettsider.

Ifølge dagens utgave av Jerusalem Post har prosessorgiganten Intel sett verdien av denne teknologien og de har investert penger i selskapet fra Haifa i Israel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse