Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Trium er med på GPRS-løpet

HANNOVER: I løpet av den siste uken har både Alcatel og Motorola presentert kommende GPRS-mobiler. Det franske selskapet Trium vil ikke være noe dårligere og har lansert en høyhastighets WAP de også.

Den nye mobilen, Geo-GPRS, fra Trium vil være en videreføring av selskapets første WAP-telefon, Trium @. Sistnevnte vil også være en av de første WAP-telefonen som legges ut for salg. Det er jo tross alt ikke så mange som har kommet ennå, selv om gud og hvermann lanserer WAP-telefoner i disse dager.

Trium har fokusert mye på å levere teknologisk avanserte produkter i det hele tiden økende markedet for mobil kommunikasjon, og har tro på at GPRS-telefonen vil kapre andeler.

Med multimedia

Telefonen vil gi en kontinuerlig tilgang til Internett og de høye overføringshastighetene vil tilby en forbedrede tjenester og mulighet for å surfe innom nettsteder med multimediainnhold.

Geo-GPRS veier 149 gram og har en batterilevetid på 3 timer for tale og 150 for standby. Den har også en infrarød port slik at man kan overføre data mellom PC-en og telefonen uten kabler.