Nrk + Coshopper

Annonse


NRK med reklame på Tekst-TV

Nrk + Coshopper

Nå blir det mulig å handle fra sofakroken hjemme. Den kommersielle utnyttelsen av NRKs Tekst-Tv skal driftes av Media Total, etter avtale med NRK Aktivum, som er NRKs heleide kommersielle datterselskap. Redaktøransvaret blir lagt til NRK fjernsynet.

– For oss er dette et ledd i vår strategi for å tiltrekke oss seriøse annonsører på Tekst-TV. Vi ønsker å ha få, store aktører inne. En forutsetning er også at det kommersielle innholdet tilfører en merverdi utover det redaksjonelle innholdet.
Slik sett passer CoShopper godt inn i vår strategi og de nye rammebetingelsene vi har fått fra Stortinget, sier adm. dir Bjørn Suhrke i NRK Aktivum AS.

Høyt antall gir lav pris
Avtalen innebærer at CoShopper legger deler av sin virksomhet ut på NRKs Tekst-TV sider. Dermed kan kunder handle direkte fra tv-skjermen sin. Konsepet for CoShoppers tjeneste er enkel – jo flere som går sammen om en vare – jo billigere blir den.

Annonse


1,3 millioner nordmenn bruker NRKs Tekst-TV hver dag.

Handle fra sofa’n
Media Total vil utvikle Tekst-Tv løsningene i tett samarbeid med CoShopper. Man ønsker også å skape en tettere integrasjon mellom Tekst-Tv og Internett.

– Coshoppers tjeneste på Tekst TV gir en unik mulighet for forbrukeren til å presse priser på varer de har lyst på direkte fra sofaen. Samtidig utgjør utvikling av WAP teknologi for Coshopper en særdeles spennende kombinasjon med Tekst TV da det gir kundene en ekstremt lett bestillingsprosess, sier Frode Lervik i CoShopper.

Sammensmelting av teknologier
Media Total skal forestå utvikling og daglig drift av CoShoppers sider på tekst-tv.

– For Media Total er dette et viktig skritt i utviklingen av Tekst-Tv som medium, og nok et eksempel på den konvergensen mellom de forskjellige typer av media som vi alle vet kommer, sier daglig leder i Media Total, Camilla Andersson.

Avtalen med CoShopper AS strekker seg i første omgang i to år, og innebærer også at NRK Aktivum og Media Total kommer inn på eiersiden i Coshopper.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse