Annonse


GPRS-WAP fra Motorola i år

Den nye GPRS-telefonen, som vil gi en overføringshastighet langt over dagens standard, er klar til å slippes i små kvanta på markedet allerede i andre kvartal, men vil nok ikke være kommersielt tilgjengelig, før litt ut i tredje kvartal i år. Men vi henger da ikke med hodet av den grunn – det er jo tross alt lenge før noen andre.

Lover seg bort

Og for de som da lar tankene svirre over Nokia 7110 og dens forsinkede kan dere ta det med ro. Motorola lover at den skal være klar til å slippes på markedet til det tidspunktet de har lovet.

– Vi vet at det har vært en del frustrasjon i forhold til levering, men denne telefonen vil være kommersielt tilgjengelig i tredje kvartal. Den er klar for markedet, sier teknologisjef Dominic Strowbridge i Motorola.

Annonse


Tidlig ute

Motorola er også tidlig ute med 3G mobiltelefoni. På dette feltet ligger Japan langt fremme og Motorola er en strategisk samarbeidspartner i forbindelse med utbyggingen av UMTS der borte.

– Vi har måttet love at vi skal ha to UMTS-terminaler klare for det japanske markedet før året er over, sier Strowbridge.

Inn fra siden

Dominic Strowbridge er tydeligvis en mann med litt kunnskap i Motorola-konsernet. I forbindelse med selskapets pressekonferanse her på CeBIT var det fem toppsjefer som ble profilert, men når det var spørsmål fra salen kom, nesten uten unntak, Strowbridge inn fra siden for å svare.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse