Annonse


Fem prosent for PC Lan

Den tidligere konsernsjefen i Getronics Jan Erik Standahl trakk seg fra styret i PC Lan fredag.

Fem prosent vekst
Driftsresultatet for PC Lan ble 74,0 millioner kroner, og selskapet hadde en vekst i omsetningen på 5 prosent i forhold til i fjor,heter det i en melding fra selskapet. Det sies også at omsetningen i fjerde kvartal ble noe hemmet av overgangen til et nytt årtusen.

Av totalsalget i 1999 stod Sverige for 51 prosent, Norge for 47 prosent og Danmark for 2 prosent. 60 prosent av salget er volumsalg av PCer og periferiutstyr, mens 40prosent utgjøres av systemprodukter.

PC LAN melder at de har lav risiko profil. Varelageret har høy omløpshastighet og er beskyttet gjennom prisfalls garanti og returordninger. Selskapet har per i dag 50 prosent av omsetningen via e-handel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse