EricssonScreenPhone HS210

Annonse


Opera i ny Ericsson-telefon

EricssonScreenPhone HS210

– Det er faktisk et norsk selskap som har laget browseren i denne telefonen – Opera, fortlate Donald Bratt til ITavisen på CeBIT-messen her i Hannover.

Rir flere hester
Opera har i forbindelse med CeBIT gitt beskjed om en selskapet skal ”annonsere en nyhet av betydelig karakter” og at de står overfor et ”nytt internasjonalt gjennombrudd”. Da ITavisen snakket med selskapet om samarbeidet med Ericsson her nede var det ikke mye informasjon å få.

– Dette er en del av det vi vil komme inn på under presselanseringen på fredag, og vi vil avvente med noen kommentarer til denne finner sted, fortalte en av Operas medarbeidere på messen.

Annonse
Tidligere har Opera meldt at de har et teknologisk og markedsmessig samarbeid med norske Screen Media i forbindelse med utviklingen Screen Media har gjort på sin egen FreePad (www.freepad.net).

Bra design fra svenskene
Med sin nye Screen Phone HS210 skal Ericsson bringe Internett helt inn i stua. Dette er nemlig en bærbar webtelefon som blant annet også skal gi deg telefonmuligheter, e-post og spill rett i godstolen.

Og kanskje står vi foran et markant skifte hos Ericsson. Med den nye telefonen har svenskene nemlig satt fokus på design med fine former og flotte farger.

– Vi skal få jentene på Internett, og har derfor gitt den former og farger som appellerer til disse, sa Bratt til ITavisen.

Her kan du se to vidoesnutter med HS210 fra CeBIT:
Screen Phone HS210 (1)
Screen Phone HS210 (2)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse