Annonse


Palm IIIc – endelig er den her

Dette er den store nyheten som folk har ventet på. Etter at Nordensjefen Benny Donnerstad i fjor fortalte Waplands søsterpublikasjon ITavisen at Palm aldri ville komme med fargeskjerm har de nå tydeligvis gått tilbake på dette punktet.

Flotte farger

For IIIc-versjonen har en TFT-skjerm med 256 flotte skarpe farger. Og for de som er bekymret for at dette går ut over størrelse, vekt og batterikapasitet kan jeg berolige med at det gjør det ikke.

Palm IIIc er kun et par millimeter lenger og noen få gram tyngre. Faktisk ganske utrolig at de har klart å lage en så flott PDA uten å måtte vike fra sine prinsipper.

Annonse
Tatt opp hansken

Wapland har fått tatt en titt på Palm IIIc og må bare bøye oss i støvet. Etter at vi i fjor var bekymret for Palms videre utvikling etter at Handspring lanserte sine PDA-er og Palm selv ikke ville fortelle noe om sine planer virket det som om selskapet hadde stagnert.

Men Palm har nå fått oss til å innse våre feil. For i sine laboratorier har utviklerne i Palm tydeligvis holdt det gående, og de har nå tatt de mest brukervennlige PDA-ene i markedet ett stort steg videre.

Som et murhus

Palm har samarbeidet med Sharp for å lage Palm IIIc. Ifølge Palm ble de faktisk spurt av Sharp for et par år siden om de var interessert i en fargeskjerm. Selvfølgelig var de det, men da de så at PDA-en ville bli på størrelse med et gjennomsnitts murhus fant de vel ut at det var best å drøye den litt.

Nå er den i hvert fall kommet og til en pris som ligger på 4.953 kroner. Ikke ille til å være første forsøk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse