Annonse


Nå kommer NTB-nyhetene på WAP

Avenir lanserte E-PORT i november i fjor. E-PORT integrerer og gjør informasjon fra interne og eksterne kilder tilgjengelig i et felles webgrensesnitt eller via WAP, skriver selskapet i en pressemelding.

Hver enkelt ansatte i en virksomhet skal finne all informasjon som vedkommende trenger i den skreddersydde bedriftsportalen.

Utnytter nettet

NTB er Norges ledende nyhetsbyrå med 80 journalister som overvåker nyhetsbildet hele døgnet. I dag leverer NTB nyheter til landets største aviser, NRK og TV2, P4 samt til landets største nettaviser og portaler.

Annonse
– Vår strategi er å utnytte web som medium i stadig større grad. Å levere nyheter direkte til våre kunders intranett er et ledd i denne strategien, sier NTBs markedssjef Arild S. Johannessen.

Økende interesse

– Integreringen av NTB-tjenester i E-PORT gir våre kunder nyttig ekstrafunksjonalitet, og er en styrke for vår E-PORT satsing, sier Jan H. Gulbrandsen, konserndirektør marked/salg i Avenir.

– Interessen for bedriftsinterne portaler er sterkt økende. Selskapet har oppnådd mye oppmerksomhet for sin satsing på E-PORT, og var blant annet først ute med mobilt intranett basert på WAP, sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse