Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå kan du få WAP på Palm

Har du følt misunnelsen velte over deg når du ser folk går rundt og surfer med en Nokia 7110. Vil du være med på WAP-bølgen selv om du bare har en Palm. Det kan du nå…

Det svenske selskapet AU-System har ifølge seg selv 200 års erfaring med alle aspekter innen WAP. Ikke så rent lite imponerende, og sikkert ideelt når man lager WAP-browsere til en rekke systemer. Ikke minst når man skal ha det på Palm.

AU-System har på sine hjemmesider lagt ut en gratis WAP-browser for Palm, Demo WAP Browser. Med denne kan også Palm-brukerne få tilgang til alle WAP 1.1-tjenester som er på nettet.

Egen WAP-komponent

WAP-leseren fra AU-System tar i bruk selskapets AUS WAP Browser, som er en generell komponent som kan brukes på forskjellige typer operativsystemer og som også tilbys som et produkt til terminalprodusenter.

Pr dags dato har man sett versjoner basert på denne komponenten til operativsystemer som EPOC, Win CE, OSE og REX. Ericsson, Hyndai SK Teletech og LG Information and Communications bruker også AUS WAP Browser i sine produkter.

Dette trenger du

Legg merke til at du vil bli ført til AU-Systems egen WAP-side den første gangen du tar i bruk WAP-leseren. For å ta den i bruk trenger du:

  • Palm Pilot IIIx, Palm Pilot V eller Palm Pilot Vx.
  • Palm OS 3.3
  • Mobiltelefon med infrarød overføring som støtter IrDA eller ett Palm-modem

    Last ned WAP-leseren her: www.wapguide.com/wapguide/register.html