Onsrud, Stein

Annonse


Ex-Opticom’er i ny jobb

Onsrud, SteinFIRM har utviklet et Internett-basert verktøy for å samle inn informasjon og analysere kjøperadferd som gjør at tiden og kostnaden kortes inn til en brøkdel i forhold til spørreundersøkelser og andre tradisjonelle metoder for informasjonsinnhenting.

– Vi står overfor en revolusjon i innsamling og behandling av markedsinformasjon. De data som det før tok fra fire til seks uker å skaffe, kan nå leveres på bare noen dager. Veksten i Internett-handelen har fått behovet for programvareløsninger som kan forutsi fremtidig kjøperadferd til å ta av, sier Stein Onsrud i en pressemelding.

Han går inn til markedskurs på eiersiden i selskapet med seks millioner kroner.

Forsprang?
FIRM hevder å ha flere pristisjetunge selskaper på kundelisten, deriblant Microsoft, British Airways, Virgin-gruppen, British Telecom og et av verdens største tyske analyseselskapet GfK. Stein Onsrud regner med at FIRM i dag har et teknologisk forsprang på mellom seks og tolv måneder på konkurrentene.

Annonse


Onsruds oppgave blir å utvikle FIRMs organisasjon og å inngå strategiske allianser internasjonalt.

– Vi regner med å ansette 100 nye medarbeidere i året som kommer, og kommer til å opprette et salgs- og supportkontor i USA, i tillegg til det allerede etablerte Londonkontoret sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse