Annonse


Fortsatt WAP-sperre hos NetCom

Telenor valgte å holde portalen åpen for abonnenter fra andre operatører da portalen ble lansert i oktober. NetCom, som kom noe senere i gang, slipper kun inn egen kunder.

Tellerskritt

Du må ringe opp NetComs eget WAP-nummer (gateway), og således gå gjennom en ganske tungvinn konfigurasjon for å teste konkurrentens tilbud. I tillegg må du betale en langt dyrere samtrafikkpris.

Da Wapland i begynnelsen av januar spurte NetCom om saken lovte de at sperren mot Telenor skulle fjernes i løpet av noen få dager.

Annonse


Brannmur

Wapland har gjentatte ganger prøvd å knytte seg opp til NetComs portal via ett Telenor-abonnement, men har blitt nektet tilgang hver eneste gang.

– Vi jobber fortsatt med konfigurering i forhold til sikkerhet og brannmur, sier direktør for produkt og strategi, Bjørn Reinseth, i NetCom til Wapland. Han regner imidlertid med at det skal vært ordnet i løpet av måneden.

HVA MENER DU?

Hva synes du om at NetCom sperrer Telenor-abonnentene ute fra sin WAP-portal? Er det helt greit, eller bør alle slippe til overalt, omtrent som på nettet generelt? Kom med dine synspunkter på [email protected]

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse