Annonse


WAP til under 2.000 kroner

Ifølge Motorola lanseres selskapets billig-WAP i tre farger og som tobåndstelefon.

– Vi håper å få den på markedet i løpet av første kvartal, sier Roy Larsen i Motorola Norge til Wapland.

Sliter med WAP-tilpasning

Selve telefonen er klar, men ifølge Larsen jobber Motorola fortsatt med å få WAP-funksjonen til å spille med Telenors og NetComs servere. Hvis det arbeidet går bra lanseres altså T2288 før utgangen av mars måned.

Annonse


Når T 2288 kommer på markedet vil det sannsynligvis være den andre WAP-telefonen fra Motorola som er mulig å få kjøpt i butikken.

Lav pris

Per i dag har ikke Motorola noen WAP-telefon på markedet som fungerer i norske mobilnett, men P7389 lanseres sannsynligvis med WAP-funksjon før T2288.

– T2288 blir prises lavt. Den vil helt sikkert ikke koste mer enn maksimalt 2.000 kroner, sier Roy Larsen til Wapland.

Kjent menystruktur

Wapland har ikke fått mulighet til å prøve telefonen, men ifølge Motorola er telefonen på størrelse med P7389. T2288 har også samme menystruktur som andre Motorola-telefoner.

Roy Larsen har tro på at WAP blir viktig i tiden som kommer.

Yngre brukere

– Men vi tror ikke at WAP først og fremst vil slå an hos businessfolk. Vi tror det blir yngre mennesker som gjør bruk av SMS og Internett som blir de største brukerne av WAP.

– De produsentene som retter seg mot den kundegruppen kommer nok best ut i forhold til WAP-produkter, mener Larsen og legger til at T2288 i første omgang vil være en telefon for midend-brukerne, eller erfarne mobilbrukere om du vil.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse