Windows 2000

Annonse


Lansererer Windows 2000 i dag

Windows 2000

Windows 2000 lanseres i Norge i dag på Oslo Spektrum. Microsoft melder at mer enn 6.700 mennesker kommer til å ta del i avdukingen av Windows 2000.

Kompatibiltet
ITavisen har tidligere skrevet at interne rapporter i Microsoft hevder at det er mer enn 63.000 ”bugs” – eller feil i Windows 2000. Gartner Group hevdet fredag at Windows 2000 har problem med å kommunisere med eldre Windows-versjoner.

Samtidig møter Microsoft stadig sterkere konkurranse fra andre operativysystem, både på håndholdte terminaler og på PC’er. Den største utfordreren er Linux. Dette operativsystemet utvikler seg i takt med at stadig flere kommersielle selskap gir sin støtte, utvikler applikasjoner, og selger bokser som kjører Linux.

Microsoft lever i spenning framover, på om brukerne vil beholde sine versjoner av Windows, skifte til 2000, eller velge andre system.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse