Annonse


makeIT har gjort det

Framfabs adm. dir. Jonas Birgersson hevder i en pressemelding at makeIT er ”det mest kompetente internettkonsulentselskapet i Norge”. Med dette oppkjøpet er et av de store svenske konsulentselskapene for Internett på plass her i landet. makeIt blir Framfabs hovedsatsingsområde i Norge, og skifter også navn til Framfab.

Rask vekst
makeIt startet i august i fjor ved at tre personer forlot ledergruppen i ElTele Østfold for å starte et nytt selskap med base i Halden. I løpet av den korte fartstiden har selskapet fått på plass de første oppdragene, antallet medarbeidere har steget til 24.

Nye etableringer
Planen i norske Framfab er fortsatt sterk vekst – innen sommeren skal antallet medarbeidere ha steget til ca. 50, melder Finansavisen. Strategien til Framfab er å etablere celler som ikke overstiger 45-50 mennesker på forskjellige steder. Det er derfor sannsynlig at firmaet vil etablere seg i andre norske byer etter Halden.

Omsetningen skal nå 30 millioner i år.

Gründerne i makeIT har fått ”en meget god pris” i aksjer i Framfab.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse