Annonse


Guru først med W2000

I en pressemelding hevder selskapet at det er færre enn ti applikasjoner på verdensbasis som er sertifisert for Windows 2000 ved lanseringen av Microsofts nye operativsystem.

Sertifiseringen ble klar mandag ettermiddag, og Guru Business Applications er dermed sertifisert allerede før Windows 2000 lanseres for 7000 tilskuere i Oslo Spektrum den 17. februar.

Mamut ASA (det nye navnet på Guru Software) har et nært samarbeid med Microsoft, og alle Mamuts produkter er utviklet med bruk av Microsoft teknologi.

Selskapet mener sertifiseringen har stor betydning – ikke bare for GBA, men også for Mamut, selskapets gratis e-handelsløsning for SMB-markedet.

Annonse
”Windows 2000 sertifiseringen gir våre kunder trygghet og garanti for at Guru Business Applications utnytter de produktforbedringene som finnes i Microsofts nye operativsystem, sier Eilert Hanoa”, administrerende direktør i Mamut ASA.

Uavhengig sertifisering
Sertifiseringen er foretatt av det uavhengige selskapet VeriTest Inc., www.veritest.com, verdens ledende uavhengige testlaboratorium for software og hardware.

Produktene som består testene får rett til å benytte seg av logoen ”Designed for Microsoft Windows 2000”, som garanterer at produktene optimalt utnytter de nye avanserte funksjonene i Windows 2000 som gjør programvaren enkel å implementere, lett å bruke, selvreparerende, sikrere og hurtigere å bruke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse