hanoa, eilert

Annonse


Guru blir Mamut

hanoa, eilert

Målet er å bli en ledende leverandør av komplette e-handelsløsninger til mindre virksomheter i Europa. Navneskiftet signaliserer en sterkere og mer fokusert internasjonal satsning innen alle selskapets produktområder, heter det i en pressemelding fra Guru/Mamut.

– Vi har allerede etablert Mamut-selskaper i en rekke land, og har også rettighetene til varemerket og Internettadressen internasjonalt. Dette er en viktig forutsetning for å lykkes i dagens nettbaserte verden, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.

Kurs mot børs
Samtidig blir det endringer i eieformen. Selskapet gjøres om til et allment aksjeselskap (ASA) for å være forberedt på en fremtidig børsnotering.

Annonse
Fokus på e-commerce
Guru Software, daTax og de internasjonale datterselskapene til Mamut videreføres med dagens produktspekter og markedsføringsstrategi. I tillegg etableres datterselskapet Mamut Research.

Hovedfokus fremover vil være å etablere selskapet som en ledende leverandør av komplette e-handelsløsninger til mindre virksomheter i Europa, og dagens 40.000 brukere danner et godt grunnlag for satsningen.

Samarbeid
Selskaper hevder å ha ”spennende samarbeidsavtaler” med en rekke store partnere, blant annet Scandinavia Online, Microsoft, Nextra (tidligere Telenor Nextel) og Dell.

E-handelsløsningen Mamut finnes på 14 språk. Dette gjør det mulig med partnerskap med internasjonale aktører som ønsker bred distribusjon,samtidig som produktet fremstår i lokal språkdrakt for brukeren. Over 10.000 brukere har helt gratis fått etablert en komplett, profesjonell web-løsning med Mamut siden lanseringen i august 1999.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse